Najnovije vesti
Vesti Beograd
HAOS NA ZVEZDARI Pukla cev u Bulevaru kralja Aleksandra, podigao se asfalt, NE IDU AUTOBUSI I TRAMVAJI (VIDEO)

HAOS NA ZVEZDARI Pukla cev u Bulevaru kralja Aleksandra, podigao se asfalt, NE IDU AUTOBUSI I TRAMVAJI (VIDEO)

Zbog pucanja vodovodne cevi, u gornjem delu Bulevaru kralja Aleksandra, saobraćajnica se našla potpuno pod vodom, a u prekidu je i javni gradski prevoz, kako tramvajski, tako i autobuski.

Pukla cev u Bulevaru Foto: Nikola Milenković / Privatna arhiva
Pukla cev u Bulevaru
Pukla cev u Bulevaru
Foto: Nikola Milenković / Privatna arhiva
Pukla cev u Bulevaru

- Svi autobusi koji se kreću tom trasom preusmereni su na alternativne trase, a njih je baš mnogo - rekli su dispečeri GSP "Beograd" za "Blic.

Umesto tramvaja na linijama 5, 6, 7 i 14 koji su danas preusmereni na Omladinski stadion i Tašmajdan, uvedena je linija 7a kao zamena.

Autobusi na linijama 6a, koji je uspostavljen umesto tramvaja, 46 i 79 u smeru ka Ustaničkoj ulici, idu kroz okretnicu na Zvezdari, preko Vjekoslava Kovača i Deskaševe ulice pa dalje redovno Bulevarom.

U smeru ka Ustaničkoj, pored pomenutih autobuskih linija, saobraća i linija 309, i njome se, kao i na ostalim, ide preko Vojislava Ilića, Ulice gospodara Vučića pa Bulevarom redovnom trasom.

Kako saznajemo, u ulici se podigao asfalt, znakovi radova na putu plivaju u vodi, vozila se jedva kreću a i ljudi su pobegli sa trotoara.

Fotografije iz Bulevara objavljene su i na društvenoj mreži Tviter, a po svemu sudeći situacija je prilično kritična budući da ja asfalt potpuno izdginut, te su napravljeni krateri i ogromne rupe.

Na pojedinim mestima gotovo da više nema asfalta, već se vide blato i komadi polomljenog betona.

Iz JKP "Gradski vodovod" za "Blic" su rekli da je sanacija u toku i da je pukla velika cev.

- Ekipe su na terenu, pokušavaju da zaustave vodu, ne možemo tačno da kažemo koliko dugo će to trajati, ali sigurno do 22 sata - rekao je Vladimir Šobot iz "Beogradskog vodovoda".

Kako javljaju čitaoci "Blica", veliki deo Zvezdare je trenutno bez vode.