AKTUELNO

Dragojević ponovo istakao da je veza sa Subotićevom bila promašaj i da ga je njeno ponašanje udaljilo od nje.

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Sledeće pitanje je stiglo za Davida Dragojevića koji je tokom prethodne večeri tešio Sanju Stanković dok je plakala nakon raskida sa Jovanom Tomićem Matorom. Gledaoca je zanimalo da li se Dragojević ikada zapitao kako se njegova bivša devojka Aleksandra Subotić osećala kada je ostavljena.

Foto: TvPink Printscreen

Noćas tešiš Sanju, a ne razmišljaš kako je bilo Aleksandri kada si je izbacio na ulicu bez deteta i kakav je njen bol bio - glasilo je pitanje za Davida.
Ona je plakala, a ja sam je tešio. Ta situacija nema veze sa ovom. Ja sam joj rekao kako da se snađe - prokomentarisao je David.
David je taj koji uvek kuka kako mu je teško. Mene zanima samo da li je on ikada pomislio koliko je meni napolju bilo teško - prokomentarisala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ovoga što je Aleksandra rekla, Dragojević je počeo da besni, pa joj je žestoko odbrusio.

Sve sa tobom je bila j*bena navika. Boleo te k*rac kada sam ja ovde skakao i pričao ti da se ugrizeš za jezik pre nego što nešto prokomentarišeš - vikao je Dragojević.
Davide, imaš li u glavi koliko je meni bilo teško kada sam ja bila napolju - upitala je Aleksandra Dragojevića.
Glumiš žrtvu, to je sve ubilo i vezu i ljubav. Tvoje ponašanje. Sva tvoja sr*nja su ubila ljubav. Sada sam srećan. Ja sam tukao glavom o zid, a ti nisi htela da razumeš - pričao je besno David.

Foto: TvPink Printscreen

Izbacio si nas kao kerove. Šta da uradim, prestani da sereš! Nagovarao si me izađem na ulicu - dodala je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'