Jubilarna Međunarodna izložba pasa: Vranje ide ka KINOLOŠKOM VRHU (FOTO, VIDEO)

Lokalne vesti - Sreda 01.05.2019 - 15:06

U Gradskom parku u Vranju održana je 10. po redu Međunarodna izložba pasa svih rasa.

Prijavljeno 336 pasa više od 100 rasa FOTO: D. Ristić/OK Radio Prijavljeno 336 pasa više od 100 rasa FOTO: D. Ristić/OK Radio
Jubilarnu izložbu pasa svih rasa u Gradskom parku u Vranju otvorio je predsednik Skupštine grada, Dejan Tričković koji je istakao da je ova manifestacija jedna od najvažnijih koja se organizuje u Vranju.
 
- Organizuje se već deceniju zahvaljujući upornošću KD "Švrća", na čelu sa Mićom Mladenovićem, uz nesebičnu pomoć članova društva i brojnih volontera - kazao je Tričković na otvaranju. 
 
On je dodao da nas briga o psima i uopšte kućnim ljubimcima, kao i druženje sa njima, čini boljim i plemenitijim ljudima
 
Zato će grad Vranje uvek podržati popularizaciju kinologije, rekao je on. 
 
Ratibor Cekić, delegat Kinološkog saveza Srbije, čestitao je jubilej Kinološkom društvu "Švrća", nagalasivši da se izložba u Vranju visoko kotira na mapi kinoloških manifestacija ne samo u zemlji, već i regionu
 
Ove godine, pored izlagača iz Srbije, učestvovali su kinolozi iz 23 zemlje Evrope, zatim iz Izreala, Japana i sa Tajlanda.
 
Prijavljeno je 336 pasa više od 100 rasa.
 
Manifestacija je odlično posećena i zadovoljni su i izlagači i posetioci, kaže za OK Radio Mića Mladenović.
 
- Ambijent je bio odličan, internacionalni sudijski žiri je više nego dobar, tako da smo mi, kao organizatori, izuzetno zadovoljni i očekujemo sledeće godine još veći broj izlagača.
 
Iz godine u godinu broj izlagača i pasa raste i, što nam je jako bitno, raste i kvalitet izloženih pasa.
 
Vranje je, definitivno, odmah nakon Beograda, grad domaćin izložbe sa najvećim brojem stranih izlagača – rekao je Mladenović.
 

Foto Galerija

10. Međunarodna izložba pasa svih rasa, Vranje 2019.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: