Nova vest
Košarka

Utorak, 30.04.2019.

13:55

Tomić: Bez oscilacija na Zlatiboru

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da njegova ekipa ne sme da ima oscilacije protiv Zlatibora i da želi da odigraju dobru utakmicu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Tomić: Bez oscilacija na Zlatiboru
photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Creveno-beli u drugom kolu Superlige Srbije u sredu 1. maja od 19 časova gostuju ekipi Zlatibora.

"Svako, kao što sam rekao pre početka takmičenja, ko se nalazi u Superligi je potpuno zasluženo tu. Zato moramo da igramo maksimalno, bez ikakvih oscilacija. Imam na raspolaganju sve igrače koji su prijavljeni za Superligu, o startnih 12 odlučićemo pre početka utakmice", rekao je Tomić za sajt kluba u najavi utakmice.

On očekuje da njegovi izabranici ponove dobru igru kao iz meča sa Dunavom.

"Idemo da odigramo dobru utakmicu, znamo da nas očekuje i mnogo navijača koje Crvena zvezda ima u tim krajevima", dodao je Tomić.

Košarkaš crveno-belih Dušan Ristić rekao je da očekuje dobru utakmicu.

"Zlatibor je već nekoliko godina vrlo ambiciozna sredina, u kojoj se ulaže u košarku. Ekipa je zasluženo u Superligi. Imamo dvostruku obavezu, da se u lepom svetlu prikažemo publici, ali i da zabeležimo pobedu na prvoj gostujućoj utakmici. Dobro smo radili prethodnih dana, spremni smo za ovaj meč", rekao je Ristić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu