Klop: Nou Kamp je samo veliki stadion, nije hram fudbala

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.04.19. | 22:17

Nemac nije impresioniran domom Barselone

Velika je Barselona, moćan je Nou Kamp, ali Jirgen Klop – nije impresioniran. Menadžera Liverpula čeka u sredu okršaj sa španskim prvakom u prvom meču polufinala Lige šampiona, pa iako će mu to biti prvi dolazak na stadion katalonskog kluba, Klop nimalo nije uzbuđen.

Mnogi kažu da na Nou Kampu leži magija, da je Barselona na njemu gotovo nepobediva, kao Antej dok stoji na majci zemlji, ali Jirgen Klop odbacuje sve mitove i priče koje se pletu oko čuvenog stadiona. Za njega je to i dalje samo mesto na kojem se tera lopta.
Nou Kamp je samo običan stadion, doduše poveliki. Nije to nikakav hram fudbala“, rekao je Klop za DAZN pred polazak za Barselonu.

Izabrane vesti

Pomalo je neobično da Klop, iako je desetak godina trener vrhunskih klubova, nikada nije izašao na crtu Barseloni. Na primer, protiv Reala je igrao sedam puta...
Moralo je jednom i do toga da dođe. Gledali smo mnoge ekipe kako se muče na Nou Kampu, sad ćemo i mi da okusimo to iskustvo. Iako se nadamo da ćemo odigrati dobro“, dodao je Klop.

Za Nemca nema dileme ko je u prednosti pred prvu utakmicu polufinala.
Kada igrate protiv Barselone, onda sigurno niste favoriti. Biće ovo fantastična utakmica za sve ljubitelje fudbala“, poručio je Jirgen Klop.

Foto: Reuters


tagovi

Jirgen KlopLiverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara