POSLEDNJI POZDRAV IGORU PERVIĆU: Čkaljina unuka neutešna, prijatelji u neverici; Majka jedva smogla snage: Junački je podneo bolest

Novosti online

29. 04. 2019. u 17:12

Porodica, prijatelji i kolege okupili su se danas na Novom groblju u Beogradu da upute poslednji pozdrav glumcu Igoru Perviću, koji je preminuo u utorak, 23. aprila.

ПОСЛЕДЊИ ПОЗДРАВ ИГОРУ ПЕРВИЋУ: Чкаљина унука неутешна, пријатeљи у неверици; Мајка једва смогла снаге: Јуначки је поднео болест

Foto: Telegraf.rs

Porodica, prijatelji i kolege okupili su se danas na Novom groblju u Beogradu da upute poslednji pozdrav glumcu Igoru Perviću, koji je preminuo u utorak, 23. aprila.

Glumca na večni počinak ispraćaju, između ostalih, majka Lidija Pilipenko, njegov brat, a među prvima na groblje je stigla Pervićeva velika ljubav Jovana Petrović, glumica i unuka legedarnog komičara Miodraga Petrovića Čkalje.

Na Novo groblje došli su i pevač Oliver Mandić, Pevićeva bivša supruga Jasnina Holbus, glumica Milica Milša sa suprugom Žarkom Jovanovićem, glumac Goran Daničić, glumica Mirjana Đurđević, i drugi...

Opelo je počelo u 13 časova. Preminuli glumac biće kremiran.

MAJKA IGORA PERVIĆA: PAMTITE GA PO DOBROM, JUNAČKI JE PODNEO BOLEST

Majka Igora Pervića, pokojnog srpskog glumca koji je preminuo 23. aprila u 52. godini života, u njenom domu, smogla je snage da održi kratak govor u kapeli na Novom groblju.

Primabalerina Narodnog pozorišta u Beogradu i koreograf Lidija Pilipenko (81) je plačući rekla da je Igor bio vrlo hrabar tokom teške bolesti, a sve prisutne je zamolila jednu stvar.

- Želim da ga pamtite po dobru, i lepom... Znajte da je junački podnosio bolest. Brat je do poslednjeg trenutka bio uz njega - kazala je Lidija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

jaca

06.05.2019. 08:34

@Misa - CUVAJ se od droge.Igor je bio lep ygodan frajer koji to nije mogao .Budite jaci i volite sebe.Igore spavaj nam sa andjelima.