AKTUELNO

Bila je na ivici da se oda poroku, ali je brzoshvatila grešku.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nakon emisije jedva su dočekali da se osame kako bi porazgovarali. Ono što je Miljani zasmetalo ponovo jeste izjava njenog verenika Zole da je voli isto kao i pre nego što su se vratili u Belu kuću.

Miljanina majka, Marija Kulić nakon što se vratila u rijaliti ,,Zadruga 2" iznela je informaciju da se njena ćerka i budući zet kockaju. Shvativši da je to loše uticalo na nju, Miljana je rekla svom vereniku da se više to ne sme desiti.

Foto: TvPink Printscreen

Kakav je život bez obaveza? - upitala je Miljana.
Radili smo neke stvari koje nismo trebali, nismo se mi svađali, nego ti kažem neke stvari koje više nećemo raditi. To se ne sme dešavati - odgovorio je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Pa naravno, nisam luda da više idem u kazino, nisam blesava više, to je bilo iz dosade. Sad hoću obaveze da imaš, otvoriću lokal. I sam znaš šta je sve bilo, sa detetom non-stop. A šta misliš da u budućnosti nećemo imati obaveze? Kad dođe još jedno dete, pa još jedno. Umesto da mi kažeš da si me još više napolju zavoleo, ti ustaneš i kažeš da me isto voliš. Kad si rešio da uđeš? 2 dana pred ulazak, a nisi hteo odmah. Rekao si da ne možeš nikog gledati ovamo i ti pričaš o ljubavi. Ti bi me na kraju pustio samu da dođem. Ja bih ovde sedela i plakala, kao siroče, ujutru bih plakala kao siroče - izjavila je Kulićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'