Prekršajne prijave protiv maloletnika koji su sa plastičnim pištoljima upali na čas

Prekršajne prijave podnete su protiv dvojice maloletnika iz Čačka zato što su maskirani upali na čas u srednjoj Ekonomskoj školi u tom gradu i uz pucanje iz plastičnih pištolja jednoj učenici poklonili cvet, saznaje agencija Beta u policiji.
Prekršajne prijave protiv maloletnika koji su sa plastičnim pištoljima upali na čas
Foto: Pixabay
U policiji je rečeno da u incidentu koji su napravili dvojica dečaka nema elemenata krivičnog dela.
 
Dečaci su pre sedam dana ušli u Ekonomsku školu, prošli pored dežurnih učenika, ispred vrata jedne učionice stavili maske i sa plastičnim pištoljima, koji su bili kopija pravih, ušli na čas. Oni su na času pucali iz pištolja u vazduh, potom ostavili ružu na stolu ispred jedne učenice i napustili školu.
  • emigrant

    24.04.2019 18:27
    cija li su to deca pa sad kao nema elemenata krivicnog dela... pre neki dan je pisano o ovoj vesti i receno je da ima elemenata krivicnog dela, po meni barem izazivanje panike i nereda ako nista drugo... lepo kaze ovaj gospodin, dobra novcana kazna pa da ga roditelji prevaspitaju.
  • Trdh

    24.04.2019 17:07
    Samo novcane kazne za roditelje i to da se skida sa plata jedno par godina.Da vidis kako ce se dovesti u red.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija