Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.04.2019.

22:45

Lajpcig u finalu kupa Nemačke

Fudbaleri Lajpciga savladali su Hamburg u polufinalnom duelu kupa Nemačke sa 3:1 i čekaju boljeg iz duela Verder Bremen – Bajern Minhen.

Izvor: SN

Autor: SN

Lajpcig u finalu kupa Nemačke
Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images

Fudbaleri Lajpciga igraće u finalu kupa Nemačke 2019. godine, a to su učinili nakon što su savladali ekipu HSV–a u polufinalu, golovima koje su postigli Poulsen, Forsberg i autogolom Janjičića.

Poulsen ih je do vođstva doveo posle samo 12 minuta fudbala, dok je Žeta samo 11 minuta kasnije doneo izjednačenje, a ovim rezultatom se završilo prvo poluvreme. Janjičić je početkom drugog poluvremena postigao autogol, a pobedu je "overio" Emil Forsberg u 72. minutu utakmice.

Imao je Lajpcig nekoliko prilika da poveća tu prednost do kraja susreta, ali nisu bili precizni, međutim to nimalo nije promenilo stvari. HSV se sada okreće svojim obavezama u "Cvajti" pošto će učiniti sve od sebe da se plasiraju u "Bundesligu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve