U Junajtedu priznaju, ovo je zaista najgori transfer u novijoj istoriji!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 22.04.2019.
17:19
Izvor: Sportske.net

Nemaju baš nikakvo rešenje...

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

Kako pišu engleski mediji, Ed Vudvard je na jednom sastanku direktora priznao da je Aleksis Sančez velika greška kluba.

Ne samo da je najbolje plaćeni igrač u istoriji Junajteda, već je njegova plata izazvala probleme kod ostalih fudbalera, poput Pogbe, a ljut je i De Hea.

U odnosu na ono što pruža, jasno Sančez je višak i iako je Solskjer probao da ga vrati u život, ništa se nije promenilo. Osim što je često povređen Sančez je prilično nezainteresovan, a njegovo forsiranje bila bi smetnja za razvoj mladih igrača.

"Svi moraju da napreduju i da pokažu želju", kaže Solskjer, koji izbegava da pomene ime "Čudesnog dečaka" koji je za skoro 18 meseci u Junajted uglavnom statirao9, ali i da budemo pošteni, imao dosta povreda.

Junajted mu, kao i ostalim igračima neće isplatiti pun iznos primanja, čeka ga kazna od 25% ako se klub ne dokopa top 4, odnosno lige šampiona, ali svejedno, i dalje će njegova plata biti veliki udarac za "Đavole", kao i prepreka prodaji.

On je navodno nuđen Juventusu koji je ranije bio zainteresovan, ali jasno je Italijani ne razmišljaju o tome, a priča se da je Aleksis odbio PSŽ prošle zime jer nije želeo da ode na pozajmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Tuesday, 23.04.2019
13:53

Ee pa da su imali nekih drugih argumenata (osim para) u to vreme, pristao bi on i na manju platu da igra za United. U Fergijevo vreme igraci su dolazili za pare u United, ali pre svega zbog trofeja i prilike da igraju za takav klub. Sad je sve otislo dodjavola.

avatar
NikkiCFC
Monday, 22.04.2019
17:29

Od prodaje nema nista, niko nece da bu ponudi ni 30% plate koju prima tamo.