Petak, 06.12.2002.

11:03

LS neće u Parlament i na predsedničke izbore

Izvor: FoNet

Default images

Politički lider Liberalnog saveza Crne Gore Miodarg Živković izjavio je da njegova stranka do daljeg neće učestvovati u radu crnogorskog parlamenta, a ni na predstojećim predsedničkim izborima, 22. decembra. "Ne postoji nijedan razlog da budemo tamo u ovom trenutku, a ni u skorije vreme", rekao je Živković. Komentarišući bojkot predsedničkih izbora, koji je najavila Socijalistička narodna partija, Živković je rekao da se LS ne može nikome pridruživati, jer je posle parlamentarnih izbora "rekao svoje o predsedničkim izborima". "O tom bojkotu najbolje je pitati SNP. Nismo zainteresovani za predsedničke izbore i ne želimo svoju energiju bespotrebno i uzaludno da prosipamo", dodao je Živković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Podeli: