Rusedski: Đoković bi trebalo da posluša Vajdu

V.N.

20. 04. 2019. u 21:10

Verujem da će Marjan iskreno razgovarati sa Đokovićem i reći mu "idemo dalje". Vajda u Novakovim očima ima očinsku figuru i on može da mu kaže "idemo na teren da treniramo, priča Greg Rusedski

Руседски: Ђоковић би требало да послуша Вајду

Novak Đoković

NOVAK Đoković je pre vremena završio i masters u Monte Karlu. I dok prvi reket medijima ističe da nije zabrinut, jer mu je cilj da u top-formi bude na Rolan Garosu, dotle se britanski teniski analitičari bave slabijom formom Srbina. Tako Greg Rusedski, nekada četvrti igrač sveta, smatra da Marjan Vajda može da vrati Novaka na pobednički kolosek.

- Verujem da će Marjan iskreno razgovarati sa Đokovićem i reći mu "idemo dalje". Vajda u Novakovim očima ima očinsku figuru i on može da mu kaže "idemo na teren da treniramo, pa potom na naredni turnir". Niko ne može biti direktniji prema Novaku od Vajde - ističe Rusedski.

Slavni Britanac smatra da Đoković mora da sačuva dobar odnos sa slovačkim stručnjakom:

- Da nije slušao Marjana ne bi osvojio grend slem titule. U problemu je ako ga ne sluša.

Za razliku od Rusedskog njegovi zemljaci Samanta Smit i Mark Piči smatraju da je jak vetar uzrok Novakog poraza od Medvedeva:

- Vetar može da dovede u nezgodnu poziciju Đokovića, jer nosi sočiva. Novak može da ima problem ukoliko mu trunčica upadne u oko.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Profesor Taktike

20.04.2019. 21:51

Nole mora da bude mudar iz vise razloga. Ima malo prijatelja u svetu (zapadnih)medija i kad izgubi ove polubitne meceve daje im materijala za komentar (i zadovoljstvo),a drzi ih podalje od privatnog zivota. Zna tacno sta radi i kad treba "spustiti nivo". Onda dodje slem. On odere, a mediji se raspisu u superlativu. Svi iznenadjeni...osim njega:)

Oliver

21.04.2019. 01:00

Treba kazati istinu. Vajda je u istinu dobar trener i dobar covek. Ako bi zavisilo od Vajde, Novak bi izdrzao i prashinu i sve tegobe. U Novakovom timu ponovo se nalazi Pepe Imaz. Pogledajte kad je igrao sa Medvedovim, sa leve strane njegovog oca, Pepe Imaz hipnotishe Novaka. Izbacite Pepe Imaza i ponovo ce Novak biti nepobediv. Pepe imaz mu je oduzeo snagu, zato Novak ne moze dalje od cetvrt finala. Novak gubi uvek kad je Pepe Imaz blizu njega.

Branko Brankovic

21.04.2019. 01:21

Ако овако настави, ни од Вајде неће више бити вајде. Лајовић и Ђере чине да се тенис заволи, Новак сва више да се може заситити...

Nebojsa

21.04.2019. 07:48

Pepe Imaz ga ubija a nije u stanju da mu se odupre niti da shvati koliko je poguban.

Nebojsa

21.04.2019. 07:48

Pepe Imaz ga ubija a nije u stanju da mu se odupre niti da shvati koliko je poguban.