Večiti derbi za titulu juniorskog prvaka Srbije

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.04.19. | 18:44

I Partizan i Crvena zvezda odradili maksimalan posao

U finalu juniorskog turnira u košarci za prvaka Srbije gledaćemo sudar večitih rivala - Crvene zvezde i Partizana. Taj meč će biti na programu u nedelju od 14.30 u dvorani u Železniku.

Krenimo redom... Prvo su na parketu bili igrači Partizana koji su u polufinalu savladali Borac iz Čačka sa 98:94. Marko Pecarski je bio najbolji sa 25 datih poena. Dao je dve veoma važne trojke u poslednjem minutu, verovatno odlučujuće. Pažin je ubacio čak 28 poena, a Trifunović 22. Za Borac je Mićović dao 37.

Izabrane vesti

A juniorska ekipa Crvene zvezde plasirala se u finale ovogodišnjeg prvenstva Srbije pošto je u drugom polufinalu savladala ekipu Mege 73:66 i tako se revanširala tom timu za poraz u finalu "ANGT" turnira u Železniku pred dva meseca.

Najbolji kod crveno-belih je bio Bojan Tomašević sa 21 poenom i šest skokova. Nemanja Popović je bio dobar sa 13 poena i pet uhvaćenih lopti, dok su po 10 poena ubacili Stevan Karapandžić (7as) i Lazar Vasić (7sk). Aleksandar Langović je sa druge strane ostvario dabl-dabl učinak, a upisao je 23 poena i 10 skokova.

Foto: KK Partizan


tagovi

Marko Pecarski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara