AKTUELNO

Svi su saglasni oko toga ko je najpohlepniji u Beloj kući!

Ove subote su zadrugari tokom "Porodičnog sastanka" imali zadatak da među sobom odaberu najpohlepnijeg, a ni ovoga puta za crnim stolom nije moglo biti mirno, pa su zadrugari iz minuta u minut ulazili u prepirke.

Što se tiče trčanja u prodavnicu to nije pohlepa. Za mene jeste pohlepa kupovina za 30.000 nepotrebnih stvari. Pohlepni su ljudi koji piju pivo. Aleksandra i David su pohlepni jer su prodavali cigare pet puta skuplje. Ja ću da navedem Brendona jer on uzima sve, čuva, samo da bi se to pokvarilo, a ne daje drugima - objasnila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ana Korać je za najpohlepnijeg odabrala takođe Brendona, ali je u isto vreme pohvalila svoju suparnicu Aleksandru Subotić, kazavši da nije sebična i da voli da podeli sa cimerima.

Jedino me malo razočarala Maja, ona je u poslednje vreme pohlepna, a Aleksandra od početka rijalitija. Njih dve nisu sebične. Ja ću se odlučiti za Brendona, on je sebičan - rekla je Ana Korać.

Foto: TvPink Printscreen

To što ste navodili za Aleksandru, to sam sve ja radio, sve sam ja radio. Ja ću da navedem baticu - rekao je David, misleći na Brendona.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče ove teme, žao mi je što moram da ga pominjem, to neka bude Brendon - kratko je rekla Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Zadruga 2

'