Utorak, 26.11.2002.

11:10

Đinđić: Mediji treba da budu sankcionisani zbog neistina

Izvor: Beta

Default images

Premijer Srbije Zoran Đinđić izjavio je da mediji moraju da budu potpuno slobodni, ali i da snose posledice ako pišu neistine. "Mediji moraju da budu apsolutno slobodni i imaju pristup svim informacijama, ali i da budu strogo sankcionisani ako uprkos tome što znaju činjenice ili mogu da dodju do njih, pišu neistine", rekao je Đinđić u intervjuu za "Borbu". "Ako neko može da dođe do vlade i dobije informaciju ili je, pak, pročita na Internetu, a napiše nešto sto je suprotno, povredio je nečije dostojanstvo", dodao je srpski premijer.

Premijer je, takođe, rekao da nema utisak da se toliko intenzivno radi u Srbiji koliko je potrebno za "veliki posao koji treba da obavimo". "Takođe, nemam utisak ni da aktivisti Demokratske stranke toliko mnogo rade koliko bi morali da rade ako žele da budu nosioci reformi", rekao je Đinđić za "Borbu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: