AKTUELNO

Dragojević sve vreme tvrdi da su emocije ,,isparile".

Ljuba Pantović je tokom kratkog predaha, izašla sa Marijom Kulić kako bi nastavile da komentarišu priču između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića. Naime, klip koji je izazavao burnu reakciju kod Dragojevića jeste onaj u kom se jasno videla ljubav između Aleksandre i njega, a koju je on poricao. Ljuba je otkrila detalj koji do sada nije bio poznat, a koji govori u prilog Davidove ljubomore.

Foto: TvPink Printscreen

Mi na moru, on meni priča kako ju je nazvao neki drug. A priča da nije bio ljubomoran, pa šta što ju je nazvao drug? On je takav ober folirant! Ja sam joj prva prigovarala kad je nešto radila loše! Prvo je pokušao da nju skroz odvoji od mene! Videćeš, na kraju će biti njegova majka kao loša majka! Sledeća je ona i treba tako, samo neka piči punom parom da se zakopa! Ana uopšte nije glupa devojka, nije s*sala vesla. I iskreno, njih dve su lude ako dopuste da se svađaju zbog g*vneta! Anin greh je što je ušla u vezu sa njim, to je tačno - ispričala je Ljuba.
On sada okreće temu da ona nije dobra majka, ona je mlada, šta ona zna. A on udara na to, svaljuje krivicu na nju! On je rekao pred njom da je njemu giros samo paravan - odgovorila je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'