Кућа Добрих Вести

Login

Концерт: Електрични оргазам

Оцените овај чланак
(2 гласова)

elektrikooooooРок група „Електрични оргазам“ одржаће концерт у Дому омладине 20. априла са почетком у 21 час.

 

Последњи албум „Где смо сад?“ „Електрични оргазам“ је објавио прошле године. Публика је ово издање дочекала са нескривеним симпатијама, а критика га је овенчала епитетом „најбољег домаћег рокенрол издања 2018.“. Све време бенд је концертно активан и свирачки супериоран. Група Електрични оргазам вас позива на београдски концерт уз скривени драгуљ са албума „Где смо сад?“, реч је о песми „Одведи ме до рупе“.

 

Да подсетимо, “Где смо сад?” је дванаесто студијско издање бенда, а назив и концепт албума већ су наговестили синглови “Био сам лош”, “Камером снимам све”, “Исток запад север југ”, “Била си као сан” и насловна нумера “Где смо сад?”. Према Гилетовим речима, с времена на време, сви треба себи да поставимо питање где смо сад, у овом тренутку, у нашим животима… јер, како Гиле каже, исувише често боравимо у прошлости или будућности, а ретко смо у садашњем тренутку.

 

Продукцију албума потписује Тони Јуриј са којим је група сарађивала на албумима: “Лишће прекрива Лисабон” (1982), “Лес Цхансонес Популаирес” (1983) и “Како бубањ каже” (1984). Музику су писали Бранислав Петровић Банана, Љубомир Ђукић Љуба и Гиле, док је текстове, као и обично, писао Гиле. Благоје Недељковић Паче и Зоран Радомировић Шваба прикључили су се и одсвирали сјајно своје деонице.

 

“Увек су ме инспирисала различита искуства кроз која пролазим у животу. Тако је и сад. Како непрестано пролазимо кроз различите промене током живота, тако се и инспирација мења”, навео је Гиле и додао: “Где смо заиста сад је питање које би требао свако појединачно себи да постави, ја заиста немам одговор.”

 

Електрични оргазам ће коначно, концертно представити албум „Где смо сад?“ 20. априла у сали Американа (Дом омладине). Карте у продаји на свим продајним местима и на tickets.rs а на сајту www.mascom.rs је доступна специјална понуда плоча+карта и ЦД+карта.

 

Извор: Кућа добрих вести/Дом омладине Србије


Последњи пут измењено четвртак, 18 април 2019 13:06

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија