Babićev vozač na saslušanju zbog udesa objasnio "da se zamislio"

Vozač "Koridora Srbije", okrivljen da je izazvao saobraćajnu nesreću kod Doljevca, na saslušanju izjavio da je "do nesreće došlo jer se zamislio" saznaje Blic.

Izvor: Blic

Utorak, 16.04.2019.

11:53

Babićev vozač na saslušanju zbog udesa objasnio
Foto: Ljiljana Pavloviæ TV Prva

Vozač Dejan S. (35), koji je okrivljen za izazivanje te nesreće, saslušan je u tužilaštvu, gde je rekao da nije bio umoran i da se prethodne noći naspavao.

"Iako je većina pomislila da je zaspao, Dejan S. je na saslušanju ispričao da nije to u pitanju, već da se zamislio. Svedočio je da nije bio umoran, da je prethodne večeri zaspao u dnevnoj sobi već u 7 po podne, i da se probudio rano ujutru i krenuo po Babića na put. Usput su stali na pumpu da Babić kupi kafu i doručak", izjavio je izvor Blica.

Nesreća se dogodila 31. januara, a vozaču Dejanu S. je bilo određeno zadržavanje do 48 sati. Najpre je saslušan u Osnovnom tužilaštvu u Nišu, a posle saslušanja tužilaštvo je, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, predložilo pritvor.

Ipak, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda posle saslušanja nije našao da stoje razlozi koje je tužilaštvo navelo za određivanje pritvora i pušten je da se brani sa slobode, navodi Blic.

U međuvremenu, saslušan je i Babić, koji je rekao da je u toku vožnje zaspao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: