Jovana sa fudbalerima Partizana, može li direktnije? ''Ali, šta se dešava s vama?''

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.04.2019.
10:52
Izvor: Sportske.net, tv prva

Zanimljivo gostovanje Partizanovih fudbalera u Jutarnjem programu TV Prva.

Screenshot/You Tube/PRVA
Screenshot/You Tube/PRVA

Povezane vesti

Dan pred jednu od najvažnijih utakmica u sezoni, protiv Radničkog u polufinalu Kupa Srbije, fudbaleri Partizana Danilo Pantić i Goran Zakarić gostovali su jutros na TV Prva u njihovom Jutarnjem programu.

Pomenutu utakmicu najpre je Pantić najavio.

''Za nas to jeste veoma bitna utakmica, prva je kod nas kući, biće veoma bitna i druga, u gostima. Daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu. Mislim da jesmo u prednosti, uvek imaš više šanse da pobediš kod kuće nego u gostima. Mislim da smo kvalitetniji tim'', istakao je Pantić.

''Ali, šta se dešava vama, svi se pitamo šta se dešava sa ovim timom? Pobeđujete najteže, gubite u manjim utakmicama'', konstatovala je voditeljka Jovana Joksimović.

''Ima tu dosta faktora, mnogo toga zavisi od komunikacije na terenu, raspoloženja, forme igrača. Desi se tako da neke utakmice neočekivano izgubite, a neke jače protivnike pobedite...'', pokušao je da objasni Pantić.

Reč je potom dobio i Zakarić, koji je takođe prokomentarisao Partizanovu turbulentnu sezonu, u kojoj su crno-beli najbolje igrali u derbijima protiv Crvene zvezde.

''Derbi je jedna posebna utakmica za sve nas, kao i za Zvezdu, to je jedna posebna motivacija, želja, volja, u tim utakmicama daješ svoj maksimum. Ostali protivnici nisu na tiom nivou, ali ako ne uđete dobro, potcenite protivnika, onda ima problema. Imali smo dosta oscilacija tokom sezone, ali sutra je važna utakmica'', objašnjava Zakarić.

Voditeljku je potom zanimalo i koje su slabosti Partizana i da li je to odbrana kontranapada protivnika.

''Igramo dosta otvoreno, posed je u većini utakmica na našoj strani, pa ima protivnik dosta prostora'', odgovorio je Zakarić.

Voditelj Srđan Predojević ga je potom zamolio da prokomentariše nedavni dolazak novog trenera Sava Miloševića.

''Savo je došao tu pre 20 damna i treba mu još vremena da pohvata sve, nije imao to nekakvo trenersko iskustvo...'', počeo je Zakarić.

''Al' ga ti nahvali...'', ubacio se voditelj.

''Došao je u nezgodnoj situaciji, svi smo mu se prilagodili na najbolji mogući način. Motiviše nas, mi smo Partizan'', nastavio je Zakarić i potom prokomentarisao drugi polufinalni par - Crvena zvezda protiv Mladosti iz Lučana.

''Zvezda je stvarno veliki favorit u te dve utakmice, u Kupu ima iznenađenja, ali verovatno će Zvezda ići dalje'', smatra Zakarić.

Na kraju razgovora, priliku da prokomentariše dolazak novog trenera dobio je i Danilo Pantić.

''Ja Sava poznajem dugo, iz omladinskih selekcija Srbije, to mu je prvo trenersko iskustvo, dočekali smo ga spremni, tu smo da mu pomognemo, kao i on nama.

Danas se radi najlakši trening, priprema se taktika za utakmicu, posle toga ostajemo svi zajedno u hotelu, karantin'', zaključio je Pantić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke