Devojčica, dve žene i dva muškarca povređeni u jučerašnjim saobraćajnim nezgodama

10:04:00 16.04.2019, Komentara: 1

Novi Sad - Dve pešakinje, dete i dva muškarca, povređena su u protekla 24 sata u saobraćajnim nezgodama koje su se dogodile u Novom Sadu.

Sedmogodišnja devojčica povređena je kod stadiona "Karađorđe" na Bulevaru oslobođenja oko 18.25 sati. Ona zadobila istegnuće vrata i nakon zbrinjavanja na licu mesta prebačena je u Dečiju bolnicu.

Devojčica, dve žene i dva muškarca povređeni u jučerašnjim saobraćajnim nezgodama

Prethodno tog dana dogodilo se još nekoliko nezgoda. U prvoj su povređeni muškarci starosti 27 i 43 godine, i to u10.26 sati kod kružnog toka na uglu Kornelija Stankovića i Veselina Masleše. Mlađi muškarac je zadobio istegnuće vrata i kontuziju grudnog koša, dok je drugi takođe istegao vrat. Obojica su nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezeni u Urgentni centar na dalje lečenje.

Na raskrsnici kod Banovine, na uglu Žarka Zrenjanina i Bulevara Mihajla Pupina, u 13.45 časova povređena je pedesetpetogodišnja žena. Ona je zadobila kontuziju nosa i prebačena je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je intervenisala i u 14.59 časova na Futoškom putu, prekoputa Univerexporta, gde je oborena još jedna pešakinja. Ona je zadobila moguć potres mozga, kontuziju lumbalnog dela kičme i ogrebotinu nadlaktice. Nakon što je zbrinuta na licu mesta prebačena je u Urgentni centar na dalje lečenje.

Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

milan

, *.dynamic.a1.rs

niko nikoga neželi da propusti a pogotovu na mestima gde je znak za to ali to su šoferčine pametne sa kupljenim dozvolama a oni koji su išli redovno u saob. školu i završili redovno ispadnu glupi i kreteni pa izvolte poubijajte se


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 1000.1 mb
Vetar: 9 m/s, SE
Uto 5° - 18° Mogući pljuskovi
Sre 9° - 15° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?