Najnovije vesti
Zabava
U CENTRU SKANDALA Vesnu Zmijanac prozvali da kolegama duguje VELIKE PARE, pa pevačica rešila da otkrije šta je ISTINA

U CENTRU SKANDALA Vesnu Zmijanac prozvali da kolegama duguje VELIKE PARE, pa pevačica rešila da otkrije šta je ISTINA

Pevačica Vesna Zmijanac se u poslednje vreme ne pojavljuje često na javnim mestima, već uživa u ulogi bake, koja joj najviše prija. Kad god daje izjave za medije, pevačica ne skriva koliku sreću joj je donela unuka Rea, pa je to bio slučaj i kada je stala pred kamere emisije "Premijera".

16 GODINA MLAĐI Vesna Zmijanac došla na slavlje sa BIVŠIM DEČKOM, našim operskim pevačem Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija
16 GODINA MLAĐI Vesna Zmijanac došla na slavlje sa BIVŠIM DEČKOM, našim operskim pevačem
Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

- Moja Rea je, za početak, za šestoro. Priča za šestoro, živa je, nemirna je, raste brzo, pametnica. Sva ova mala deca su sa fakultetom rođena. Preslatka je, baka je mnogo voli - ispričala je Vesna Zmijanac.

Prethodnih dana pojavile su se glasine da pevačica duguje veliki novac kolegama, te da je zbog toga čak izgubila i svoju firmu. Ona je sada otkrila šta je istina.

Foto: screenshot tv pink / screenshot

- Ja lično nikad nisam ni imala firmu, pa ne znam o čemu se radi. Nisam imala potrebe da imam firmu, tako da su uvek drugi mislili o nekim stvarima. Ovo vam je jedina istina, nikad nisam imala firmu, tako da ko otvara, zatvara, kao što mnogo pišu svašta što nema veze sa mnom... Ja to više i ne pratim - iskrena je bila Vesna, demantujući priče.

Šta je pevačica još ispričala pogledajte u nastavku.

Vesna je u mladosti važila za seks bombu, a kako je tada izgledala i kako se oblačila pogledajte na fotografijama na OVOM LINKU.