Vučić: Srbi, vreme je da se ujedinimo

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je da je vreme da se Srbi ujedine oko svih važnih pitanja i da shvate da se samo zajedno možemo boriti za nase interese.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.04.2019.

22:27

Vučić: Srbi, vreme je da se ujedinimo
Foto: Tanjug/Rade Prelic

Vučić je naglasio da se to posebno odnosi na interese na Kosovu i Metohiji, kao i u celom regionu.

"Mislim da je važno da na sve njihove pozive na sukobe mi već u petak na jednom od najvećih politickih skupova u Srbiji u poslednjih 50 godina pozovemo ljude na jedinstvo i ujedinjenje", rekao je Vučić u intervjuu za sutrašnji broj lista Alo.

Nakon gluposti i istinskog debakla skupa u organizaciji Ðilasa, Obradovića i Jeremića koji su, kako je rekao, pretili i nasilnim preuzimanjem vlasti "važno je da na sve njihove pozive na sukobe već u petak pozovemo ljude, ne političke stranke, na jedinstvo i ujedinjenje".

On je rekao da je jedinstvo od presudnog značaja, kao i da će to ljudi u Srbiji i te kako dobro razumeti.

"To znači da treba da se ujedinimo oko svih važnih pitanja i ekonomskog napretka Srbije i da pokušamo da shvatimo da se samo zajedno možemo boriti za nase interese posebno na Kosovu i Metohiji i u celom regionu i da dobro razumemo da su poruke sukoba i podela među Srbima loše za sve one koji zele da investirjau u nasu zemlju", istakao je predsednik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: