HOROR U SLATINI KOD LAKTAŠA: Vozač izgoreo u automobilu

O. M.

15. 04. 2019. u 20:30

“Opel astra" sletela s puta i zapalila se. Telo nakon nesreće ostalo zaglavljeno u vozilu i u požaru potpuno ugljenisano

ХОРОР У СЛАТИНИ КОД ЛАКТАША: Возач изгорeо у аутомобилу

Izgoreo automobil Foto Vatrogasci Laktaši

MLAĐI muškarac, čiji identitet još nije utvrđen, izgoreo je u automobilu "opel astra", koji se u nedelju u Slatini kod Laktaša sleteo s puta, a potom se prevrnuo i zapalio.

Telo vozača je nakon nesreće ostalo zaglavljeno u vozilu i u požaru je u potpunosti ugljenisano, tako da vizuelna identifikacija nije bila moguća. Na osnovu registarskih oznaka, policija je pronašla vlasnika vozila i sumnja se da je u automobilu stradao njegov 23-godišnji sin T. B. Zbog toga je od oca izuzet DNK koji će biti upućen na veštačenje, kako bi se utvrdio identitet.

Maja Đaković Vidović, portparol Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, kaže da se tragedija dogodila u nedelju oko 3.10 na lokalnom putu Slatina - Veliko Blaško.

- Došlo je do saobraćajne nesreće, odnosno sletanja automobila s puta, kojim je upravljalo zasad nepoznato lice. Vozač je smrtno stradao, a vozilo se zapalilo i u potpunosti izgorelo - rekla je Maja Đaković Vidović.

Foto Vatrogasci Laktaši

Ona kaže da je uviđaj na mestu nesreće izvršio dežurni tužilac Radenko Janković uz policijske službenike PS Laktaši.

- Tužilac je naložio da se izvrši identifikacija i obdukcija smrtno nastradalog lica u Zavodu za sudsku medicinu RS, i da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode - rekla je Maja Đaković Vidović.

OBDUKCIJA

NEZVANIČNO saznajemo da je obdukcijom potvrđeno da je muškarac nastradao od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, i da na telu nisu pronađene sumnjive povrede koje bi ukazivale na eventualno krivično delo.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije