Tribina "Istine i zablude o konzervisanju hrane" u sredu

Tribina "Istine i zablude o konzervisanju hrane" održaće se u sredu, 17. aprila, u amfiteatru Tehnološkog fakulteta.
Moderator tribine će biti Marija Jokanović, a govoriće prof. dr Vera Lazić, prof. dr Aleksandra Tepić Horecki i prof. dr Mirela Iličić.
 
Kako najukusnije začiniti šunku i sir; "buđave" kobasice, sirevi, pekmezi… – zdravstveno bezbedno ili ne; zašto dodajemo bakterije u hranu?; Probiotici vs. Prebiotici neke su od tema tribine.
 
Tehnološki fakultet u Novom Sadu ove godine proslavlja 60 godina postojanja i okviru obeležavanja jubileja, tokom cele godine organizuje niz manifestacija namenjenih stručnoj i naučnoj javnosti, đacima srednjih škola, kao i široj populaciji. Svaki mesec je tematski posvećen određenoj tehnološkoj oblasti koja se izučava i razvija na Fakultetu. April su posvetili inženjerstvu konzervisane hrane sa temom meseca "Hrana u fokusu".
 
Tribina će početi u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič