Nedelja, 13.10.2002.

11:14

Đelić: Ponuda makedonskom ministru u ostavci

Izvor: FoNet

Default images

Makedonski ministar finansija u ostavci Nikola Grujevski je odmah posle izbora u Makedoniji iz Beograda dobio ponudu da postane specijalni savetnik za sprovodenje reformi u Ministarstvu finansija Srbije, piše "Politika" pozivajući se na makedonsku štampu. Ponuda je u Skoplje stigla od ministra za finansije i ekonomiju u Vladi Srbije Božidara Đelića, pošto u Srbiji počinje sprovodenje veoma značajnih reformi, poput denacionalizacije privatne imovine i transformacije platnog sistema, u oblastima u kojima je "Grujevski imao uspeha". Sudeći prema pisanju skopskog "Jutarnjeg vesnika", Grujevski će najverovatnije prihvatiti ponudu da bude specijalni savetnik za finansijske reforme u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

17 h

Podeli: