AKTUELNO

Bora je bio kraj nje sve vreme.

Nova učesnica Elvira Ivazović je oduševila sve ukućane svojom elokventnošću, ali i smirenošću. U rijaliti "Zadrugu  2"je ušla kako bi upoznala Boru Santanu, ali i da privuče pažnju na sebe kako bi ostvarila ciljeve koje je sebi postavila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mikija je zanimalo da mu nova ukućanka otkrije zbog čega je ušla u Zadrugu. Ona ih je sve iznenadila kada je otkrila projekte na kojima radi, ali joj je potrebna podrška javnosti.

Volim izazove u životu. Nisam ovde ušla da se reklamiram već da predstavim neke svoje projekte i da upoznam Boru. Imam projekat protiv maloletničke delikvencije, želim da otvorim azile širom Srbije i da otvorim sos linije za ljude obolele od karcinoma - govorila je Elvira,  a onda je savetovao Miki:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moraš da se skocentrišeš na jednu stvar. Čujem da si radila i kao novinarka. Molim te, samo da nisi kao Rebeka. Ne znam da li ti je pametno to, nadam se da nemaš neke probleme napolju, gotova si ako imaš - govorio je Miki.

Zadrugari koji su ostali da sede kod sobe za izolaciju i rehabilitaciju su komentarisali Elviru i došli do zaključka da će mu ona pomutiti um jer su se vodili poslovicom ''ispod mire, trista vire''.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ova je opasna, ova će ga vozati kao majmuna. Nikad ne treba da se boji neko žene koja nije mirna. Pametna je ova za njega. Gotov je, kao kvasac je. Za tri dana ima da dođe ovde i reći će da nije za njega - govorili su Miki i Suzana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Elvira Ivazović

#Miroslav Miki Đuričić

'