AKTUELNO

Muzikom i humorom protiv nasilja!

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović, Di-džej Žeks, u duhu TV Pink i zabavnog sadržaja koji nudi, organizovao je celodnevnu žurku za zaposlene, ali i najavljene protestante. Pod psudonimom di-džej Žeks, već u prvom satu performansa zagrejao je masu odabranom muzikom od evergrin remiksa, do roka i himni haus muzike.

Iako poznat kao neko ko voli javna obraćanja, Mitrović se, ovom prilikom, odlučio na drugačiji pristup. Umesto direktnog obraćanja okupljenima, on je pored muzike, pripremio omiljene replike iz kultnih filmova domaće kinematografije. Tako su se između popularnih pesama, s vremena na vreme čuli glasovi najpoznatijih srpskih glumaca i njihove čuvene rečenice, "Da se ja pitam, ja bih proterao autobus ovuda" iz filma "Ko to tamo peva", kao i "Drug Tito je rekao da su studenti uvek u pravu" iz ostvarenja "Varljivo leto '68".

Na ovaj način, Mitrović je poslao jasnu poruku da nikada neće na ovakve napade odgovarati nasiljem, već muzikom i humorom. Zaposleni TV Pink nastavljaju sa slavljem, a kako izgleda Željko Mitrović u ulozi di-džeja pogledajte u video prilozima.

Pink RS

#Televizija Pink

#muzika

#Željko Mitrović

'