CRVENO-BELA ADA CIGANLIJA: Fudbaleri Zvezde družili se sa navijačima
Foto: FK Crvena zvezda

ONI SU IM VETAR U LEĐA

CRVENO-BELA ADA CIGANLIJA: Fudbaleri Zvezde družili se sa navijačima

Fudbal -

Zanimljivo druženje na Adi Ciganliji ove subote bilo je zagrevanje za nedelju i utakmicu Crvene zvezde sa Proleterom od 19 sati na stadionu „Rajko Mitić“.

Bilo je to tradicionalno druženje zvezdaša sa crveno-belim fudbalerima pred novi superligaški meč.

Na ulazu na Adu Ciganliju okupio se veliki broj zvezdaša, koji su bili u prilici da se druži sa kvartetom asova omiljenog kluba.

Nemanja Milunović, Srđan Babić, Dejan Joveljić i Aleksa Vukanović proveli su nekoliko sati u davanju autograma na svojim karticama, a neizbežno je bilo i fotografisanje, i tako su nastavili niz akcija u kojima crveno-bela publika ima priliku da se upozna sa svojim idolima.

Glavni događaj pored druženja sa Zvezdinim igračima bio je turnir u ljudskom stonom fudbalu. Prijavilo se čak 12 ekipa sa po šest igrača, uzrasta 7-15 godina, a raduje što je učestvovao i veliki broj devojčica.

Svi učesnici su dobili po ulaznicu za sutrašnju utakmicu sa Proleterom i imaće priliku da bodre svoje idole u poslednjem susretu pred plej-of i podelu bodova.

Viđeno je nekoliko vrlo zanimljivih i neizvesnih partija, sve u duhu fer-pleja i druženja za pamćenje. Igralo se po eliminacionom sistemu i turnir je osvojila ekipa "Sremčice", čiji su igrači kao nagradu dobili po dres Crvene zvezde i imali su jedinstvenu priliku da odigraju revijalnu utakmicu stonog fudbala sa našim fudbalerima.

- Stvarno nam uvek prija kada vidimo koliko nas ljudi podržava. Ovakve akcije su prilika da se družimo sa našim navijačima i da im se barem malo, pored pobeda, odužimo za svu podršku koju nam pružaju. Najmanje što možemo je da malo popričamo sa njima, slikamo se i podelimo autograme. Nadamo se da će u što većem broju doći i u nedelju na Marakanu da zajedno napravimo još jedan korak ka duploj kruni - poručio je štoperski tandem Milunović-Babić, a napadači Vukanović i Joveljić su dodali:

- Navijači su naš veliki pokretač i bez njih ni mi ne bismo bili tu gde jesmo. Upravo zato nam je zadovoljstvo da se družimo sa njima kad god možemo. Ovog proleća stvarno imamo fantastičnu podršku i neka nas navijači nose do ostvarenja ciljeva, a da se prvo zajedno radujemo u nedelju - rekli su Vukanović i Joveljić.

Poslednji duel na Marakani pred plej-of i susret sa Proleterom u nedelju od 19 sati prilika je da izabranici Vladana Milojevića osete što snažniji vetar u leđa sa tribina na putu ka duploj kruni.

(FK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track