Vranje: Protest 1 od 5 miliona jedanaesti put

Lokalne vesti - Subota 06.04.2019 - 00:39

U Vranju je po 11. put na gradskom šetalištu održano protestno okupljanje i šetnja pod sloganom „1 od 5 miliona“.

Nezadovoljni Vranjanci FOTO: G. Mitić/OK Radio Nezadovoljni Vranjanci FOTO: G. Mitić/OK Radio
Okupljenima su se obratili Dragan Dželetović, student, član Glavnog odbora pokreta "Dveri" i Dejan Nikolić, narodni poslanik iz redova iste te političke organizacije.
 
Dragan Dželetović je u svom obraćanju naveo da mu je prvi kontakt sa Vranjem bio preko vranjskog pozorišta 2011. godine.
 
- Kada se spomene Vranje uvek se zapitam da li je moguće da se, posle sedam godina, još uvek ne zna ko je odgovoran za uništenje tog pozorišta i da li je moguće da radovi na rekonstrukciji nisu čak ni pri kraju – rekao je on.
 
Dragan Nikolić je prisutnima rekao da se kao student, 1999. i 2000. godine borio za osnovne slobode.
 
- Na žalost, 20 godina kasnije, ponovo smo na ulicama i trgovima sa željom da se jednom za svagda rešimo te društvene anomalije da ne bi za 20 godina neki novi klinci ponovo šetali i protestovali jer mi nismo uspeli – kazao je Nikolić.
 
Okupljeni su zatim krenuli u protestnu šetnju, kroz Karađorđevu, ulicu Bore Stankovića, zatim kroz naselje Češalj do početne lokacije na šetalištu.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Ime
06.04.2019. , 11:18
I kolko ih bilo? Stotinak. Jadno. Pa njima ni najblizi ne pruzaju podrsku.