');
Najnovije vesti
Blic Vesti Hronika

PIJAN IGNORISAO ZNAK "STOP", PA SE ZAKUCAO U ŠLEPER Dva mladića poginula u jezivom udesu na CRNOJ TAČKI Beograda (FOTO)

Slobodan M. (28) i još jedan mladić poginuli su, dok je Vojislav K. (25) teško povređen kada se u utorak uveče "golf" u kom su bili direktno sudario sa kamionom na obilaznici oko Beograda, kod motela "Hiljadu ruža" u prigradskom naselju Beli potok.

sudar udes nesreca 1000 ruža Foto: screenshot tv pink / screenshot
sudar udes nesreca 1000 ruža

Kako saznajemo, stravična saobraćajna nesreća dogodila se oko 23 sata na raskrsnici, navodno zbog toga što je vozač "golfa", za koga se sumnja da je u trenutku sudara bio pijan, nije ispoštovao znak "stop" na putu.

Foto: screenshot tv pink / screenshot

- Automobilom je upravljao Vojislav, koji je navodno ignorisao znak "stop" i nastavio da vozi. Tada je iz suprotnog smera naleteo šleper i direktno se sudario s automobilom. Scena je bila jeziva. Od siline udarca prednja strana "golfa" je potpuno smrskana - navodi jedan od očevidaca.

Prema njegovim rečima, vatrogasci su jedva izvukli tela poginulih i povređenih mladića iz vozila.

- Auto je bio toliko oštećen da je bilo gotovo nemoguće izvući mladiće. Međutim, vatrogasci su naposletku uspeli da iseku vozilo i izvuku ih. Ne mstu suvozača je bio Slobodan, koji je preminuo na mestu. Nastradao je i mladić koji je sedeo na zadnjem sedištu, ali njegov identitet do sada nije poznat - kaže Kurirov sagovornik.

On dodaje da postoji sumnja da je Vojislav bio pijan, ali će istraga policije utvrditi da li je ta informacija tačna.

Inače, ako se suditi po broju saobraćajnih nesreća prilikom kojih neretko dolazi do smrtnog ishoda, potvrđena je ona stara da je raskrsnica kod hotela "1.000 ruža" jedna od crnih tačaka grada na kojoj često dolazi do sudara.

Manje od nedelju dana ranije, na ovom mestu teško je povređena žena u sudaru u kom je, takođe, učestvovao jedan kamion, a javnost i dalje pamti stravičnu saobraćajku koja se dogodila krajem prošle godine kada su s puta sleteli kamion i automobil a prilikom koje, samo čudom, niko nije povređen.