Beyoncé i adidas udružili snage: 'Ovo je suradnja mog života'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.04.2019.

1

Beyonce | Arhivska fotografija | Foto: Complex Magazine

Beyonce | Arhivska fotografija | Foto: Complex Magazine

Beyoncé će biti u ulozi kreativne partnerice za adidas brend, sudjelovati u razvoju novih kolekcija kao i u ponovnom lansiranju Ivy Park linije

adidas i Beyoncé najavili su partnerstvo koje ima za cilj inspirirati i osnaživati sljedeću generaciju kreatora, kroz sport poticati na pozitivne promjene u svijetu i identificirati nove poslovne prilike. Suradnja će rezultirati predstavljanjem inovativnih linija odjeće koje će obuhvaćati širok spektar od sport performance do lifestyle kolekcija kao i jedinstven program s fokusom na osnaživanje i motiviranje nove generacije sportaša, kreatora i vođa.

"Ovo je suradnja mog života," izjavila je Beyoncé. "adidas odlično uspijeva pomicati granice kreativnosti. Zajedno dijelimo filozofiju koja stavlja kreativnost, rast i odgovornost prema društvu na prvo mjesto u poslovanju. Radujem se ponovnom lansiranju i širenju Ivy Park kolekcije na globalnoj razini".


Suradnjom obje strane potvrđuju svoje čvrste stavove o važnosti žena na vodećim pozicijama, ženama koje su snažne i koje same kreiraju svoj život. Ovim potezom Beyoncé nastavlja graditi svoj status snažne žene kao jedna od prvih Afroamerikanki koja u potpunom vlasništvu ima brend casual sportske odjeće.

"Kao sportski brend kreatora adidas pomiče granice kreativnosti svojim otvorenim pristupom za nove ideje. Beyoncé je modna ikona, ali i snažna liderica u poslovnom svijetu pa zajedno možemo potaknuti promjene i osnažiti novu generaciju kreatora", izjavio je Eric Liedtke, Executive Board Member - Global Brands za adidas.


VIŠE O TEMAMABeyonceAdidasEric Liedtke




Povezano