Hrvatska bez Cindrića protiv Srbije

Selektor hrvatske reprezentacije Lino Červar saopštio je spisak rukometaša za gostovanje Srbiji u kvalifikacijama za EURO 2020. na kome nema jednog od najboljih igrača Luke Cindrića zbog povrede, kao i Zlatka Horvata.

Červar je izjavio da je cilj da se posle utakmica protiv Srbije, u Beogradu i Zadru, osigura plasman na Evropsko prvenstvo u Austriji, Švedskoj i Norveškoj.

"Utakmice sa Srbijom biće teške. Nećemo biti kompletni. Nemam iluzije da će biti lako, njima je to presudna utakmica i ne sumnjam u atmosferu. Bitno je da se plasiramo dalje. Povrede me brinu, ali nema plakanja", rekao je Červar, prenosi Indeks.

Iz Hrvatskog rukometnog saveza ističu da u Beograd neće putovati navijači i čelnici Saveza zbog rizika, što je u dogovoru sa policijom.

Na spisku su: Golmani: Marin Šego (Seged), Filip Ivić (Kjelce).

Desna krila: Josip Božić Pavletić (Zagreb), Ivan Vida (Nekse).

Leva krila: David Mandić (Zagreb), Manuel Štrlek (Vesprem).

Pivotmeni: Marin Šipić (Nekse), Željko Musa (Nekse), Kristijan Bećiri (Celje).

Levi bekovi: Domagoj Duvnjak (Kil), Marko Mamić (Kjelce), Halil Jaganjac (Nekse).

Srednji bekovi: Igor Karačić (Vardar), Ante Gadža (Nekse).

Desni bekovi: Luka Stepančić (Pari Sen Žermen), Jakov Vranković (Tatabanja), Josip Vekić (Zagreb), Ivan Sršen (Zagreb).

Utakmica između Srbije i Hrvatske igra se 11. aprila u dvorani "Aleksandar Nikolić", a tri dana kasnije u zadarskoj "Krešimir Ćosić".

Posle dva kola u kvalifikacionoj grupi Hrvatska ima četiri boda, Švajcarska dva, a Belgija i Srbija po bod, dok na EURO sigurno idu dve prvoplasirane selekcije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво