Instagram revija Planet obuće s krova najvišeg nebodera u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.04.2019.

2

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Planet obuća organizirala je ovih dana svoju drugu Instagram story reviju održanu na krovu najvišeg nebodera u Hrvatskoj

Pistom su prošetale naše poznate modne influencerice: Lidija Lešić (@lidijalesic), Lidija Šeatović (@mylittlezagreb), Željka Molnar (@lia_stazia), Marija Nikšić (@ormarija) i Ana Karadžole (@psychocouture).

Instagram revija Planet obuće

Instagram revija Planet obuće

Svaka je od njih pridonijela eventu svojim karakterističnim outfitom i stilom noseći na nogama trendy modele cipela i sandala iz nove kolekcije Planet obuće za proljeće i ljeto. Uz ležernu i zabavnu atmosferu, blogerice su istovremeno live prenosile zbivanja s revije na svoje instagram storyije što je bilo posebno zanimljivo i inovativno.

Revija se u cijelosti mogla pratiti uživo i sa instagram storyija Planet obuće gdje je bila praćena mnoštvom online gledatelja koji su na ovaj jedinstveni način mogli iskusiti atmosferu revije, a istovremeno dobiti ekskluzivni uvid u novu kolekciju i mogućnosti kombiniranja lookova.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Planet obuća je organizirajući prvu instagram reviju prošle godine započela novi trend, a koji je sada uspio potvrditi njenu vrijednost, ali i važnost u suvremenim metodama i načinima pristupa svojim kupcima i followerima pomičući granice različitih medija te stvarajući modnu fuziju prilagođenu novoj online generaciji.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Sve modele cipela, kao i cijelu novu kolekciju Planet obuće potražite u trgovinama ili na webshopu Planet obuće.


VIŠE O TEMAMAPlanet ObućaInstagramLidija LešićLidija ŠeatovićŽeljka MolnarMarija NikšićAna Karadžole




Povezano