Zoran Babić svedočio da je spavao u trenutku nesreće na naplatnoj rampi

Direktor "Koridora Srbije" Zoran Babić, koji je podneo ostavku posle saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi "Doljevac", saslušan je juče u Drugom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, po zamolnici Osnovnog suda u Nišu.
 Zoran Babić svedočio da je spavao u trenutku nesreće na naplatnoj rampi
Foto: Medija centar Beograd
Babić je na saslušanju rekao da ne zna šta se tačno dogodilo tog 31. januara jer je, prema njegovim rečima, u trenutku nesreće spavao na zadnjem sedištu "škode superb".
 
Njegov vozač sumnjiči se za izazivanje teške saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom. Kako piše štampa, doskorašnji direktor "Koridora" ispričao je da je sedeo na zadnjem sedištu iza vozača i da je u vožnji zaspao.
 
- Babić je ispričao da ga je strahovit udarac probudio, a od siline udara je poleteo ka mestu suvozača. Tada je, izjavio je, osetio jak bol u kolenu i odmah se onesvestio. Kako je rekao, sledeće čega se seća jeste da se probudio u Hitnoj pomoći - rekao je izvor upućen u istragu.
 
Kako navodi taj izvor, Babić je ispričao i da se njegov vozač uvek odgovorno ponašao za volanom, kao i da je dugo radio kao njegov šofer. On je dodao da, koliko zna, vozač nikada nije konzumirao alkohol i da je bio pažljiv za volanom.
 
Osnovno tužilaštvo u Nišu protiv vozača D.S. vodi istragu zbog izazivanja teške nesreće u kojoj je poginula Stanika Gligorijević (52), a još pet osoba povređeno. Babić je posle ove nesreće podneo ostavku.
  • Aca.B

    08.04.2019 12:34
    Gde je snimak?? Pojela maca
  • Prolaznik

    06.04.2019 10:30
    @Deki
    I da prolaze na ENP (karticu) to cudo nema sile da dovoljno brzo registruje tablicu, ENP uredjaj i otvori rampu u par stotinki. 200 kmh je oko 55 metara u sekundi...
  • VlS

    05.04.2019 19:55
    Spindoctors
    Babićev omiljeni stih:
    Dobro sam prošo
    Spavao sam kada sam došo..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.