"Pošto su oni jaki, a mi slabi, mi ćemo se okupiti u četvtak 11."

Predsednik Srbije rekao da će skup u okviru kampanje "Budućnost Srbija" u Novom Sadu sa 12. aprila, za kada je i opozicija predvidela skup, biti održan ranije.

Izvor: B92

Petak, 05.04.2019.

13:02

Tanjug, Dimitrije Goll

Na pitanje novinara da li je prihavtio molbu gradonačlenika Novog Sada Miloša Vučevića da zbog najave organizatora protesta "1 od 5 miliona" da takođe 12. aprila organizuju skup, pomeri okupljanje svojih pristalica za drugi dan, Vučić kaže:

"Mislite '1 od 600' odnosno "1 od 583"", rekao je Vučić, aludirajući na to se drastično smanjuje broj pristalica protesta. On je rekao da opozicija nikome nije prijavila taj skup.

"Pošto su oni jaki, a mi slabi mi ćemo se okupiti u četvtak 11. aprila oko 18 sati. Tada valjda nema "1 od 583". Razgovaraćemo sa narodom, biće i premijerka Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić", rekao je on.

Najavio je da će sutra posetiti Braničevski okrug, a Južnobački okrug čiji je Novi Sad administrativni centar ponovo će, kako je rekao, obilaziti 13. aprila. "Da ničija prava ne povredimo, da pustimo sve, da ih čuvamo kao malo vode na dlanu, mislim da je to fer i demokratski. Nama je teško da četvrtkom skupimo 400 ljudi, ali videćemo", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: