Sve je spremno za jeftine stanove - izabrani izvođači radova

Izabrani izvodjači radova na izgradnji stanova za snage bezbednosti u Kraljevu i Kragujevcu.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 05.04.2019.

11:30

Sve je spremno za jeftine stanove - izabrani izvođači radova
Foto: Thinkstock

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je da je Vlada Srbije usvojila je zaključak o izboru izvođača radova na izgradnji 416 stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Кraljevu i Кragujevcu koji su izabrani u postupku javne nabavke.

Građevinskim dozvolama, koje je ministarstvo izdalo sredinom februara, predviđena je izgradnja dve zgrade u Кraljevu sa po 100 stanova i dve u Кragujevcu, sa po 108 stanova.

Radove na izgradnji stanova u Кraljevu izvodiće konzorcijum firmi "Grading" iz Paraćina i "Rasing" iz Vršca, a vrednost tih radova je oko 776 miliona dinara bez PDV-a, dok je rok za završetak radova 480 dana od dana uvođenja u posao.

Za izvođača radova na izgradnji stanova u Кragujevcu izabrana je grupa ponuđača koju čine građevinska firma SZTR "Ljuba invest" iz Paraćina, "Teming elektrotehnolodži" iz Niša i Građevinsko preduzeće "Morava IN" iz Кruševca.

Vrednost radova na izgradnji stanova u Кragujevcu iznosiće 844 miliona dinara, a rok za završetak radova je 480 dana od dana uvođenja u posao.

Navedeno je da je za usluge stručnog nadzora za izvođenje radova u Кragujevcu i Кraljevu izabran Saobraćajni institut CIP, a na osnovu sprovedenih javnih nabavki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

20 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: