Zašto je sedma sila tampon zona između opozicije i pozicije? VIDEO

Udruženje novinara Srbije i Nezavisno udruženje novinara pozvali su juče političare da ne vređaju novinare i da ih ne ometaju u obavljanju posla.

Izvor: Prva

Petak, 05.04.2019.

10:56

Zašto je sedma sila tampon zona između opozicije i pozicije? VIDEO
Ilustracija: Thinkstock

Može li struka da se izbori sa pritiscima, pretnjama, uvredama, mogu li udruženja da zaštite novinare, šta država treba da nam obezbedi, zašto je sedma sila tampon zona između opozicije i pozicije, ali i koliko poštujemo pravila struke, samo su neka od pitanja za goste Jutarnjeg programa TV Prve.

Dragana Čabarkapa, predsednica Sindikata novinara Srbije​, Nino Brajović, generalni sekretar UNS ​i prof.dr Stanko Crnobrnja, reditelj, publicista i profesor Fakulteta za medije i komunikacije, razgovarali su sa Jovanom Joksimović u Jutarnjem programu TV Prve o jučerašnjim događajima ispred Skupštine grada Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: