U petak promenljivo oblačno, i dalje vetrovito

Vreme u Srbiji sutra će biti promenljivo oblačno i uglavnom suvo, na severu i zapadu ponegde sa kratkotrajnom kišom, saopštio je RHMZ.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.04.2019.

23:48

U petak promenljivo oblačno, i dalje vetrovito
Ilustracija: Getty Images

U košavskom području vetrovito. Na jugu Banata i u Podunavlju jugoistočni vetar povremeno orkanske jačine. Na severozapadu Srbije vetar u skretanju na severozapadni.

Najniža temperatura od tri do 10, najviša dnevna od 16 do 21.

U Beogradu promenljivo oblačno i vetrovito vreme, uveče uz mogućnost kratkotrajne kiše. Duvaće jak, povremeno olujni jugoistočni vetar. Najniža temperatura 10, najviša dnevna 19.

U Srbiji za vikend u košavskom području vetrovito. U subotu u većem delu Srbije pretežno sunčano, na severozapadu i jugoistoku moguća kratkotrajna kiša.

U nedelju postepeno naoblačenje sa kišom i pljuskovima, prvo u zapadnim i južnim krajevima, koje će se do kraja dana i u ponedeljak proširiti na celu zemlju uslovljavajući kišu i pljuskove sa grmljavinom.

Biometeorološka prognoza za petak, 5. april 2019 je ;nepovoljna za većinu hronično obolelih osoba. Oprez se savetuje astmatičarima i kardiovaskularnim bolesnicima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu reumatskih bolova i glavobolјe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: