Nova vest
Košarka

Četvrtak, 04.04.2019.

21:50

Panatinaikos ide dalje, lako do pobede protiv Budućnosti

Košarkaši Panatinaikosa igraće u plej-ofu Evrolige pošto su pred svojim navijačima pobedili Budućnost iz Podgorice rezultatom 87:67.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Panatinaikos ide dalje, lako do pobede protiv Budućnosti
EPA-EFE/PETE ANDREOU

Tako je tim iz Atine upisao 16. pobedu koja im donosi trenutno šestu poziciju, dok je tim Budućnosti nastavio seriju loših rezultata u elitnom takmičenju.

Očekivalo se da će favorizovani Grci upisati rutinsku pobedu, što se na kraju i dogodilo, a treba reći da su već na poluvremenu imali osetunu prednost od 49:36.

Budućnost je uspela da dobije treću četvrtinu sa 20:17, ali je opet pala u poslednjih deset minuta i Panatinaikos je meč završio sa 20 poena razlike.

U pobedničkoj ekipi Nik Kalates je imao tripl-dabl učinak od 11 poena, 11 skokova i čak 18 asistencija. Džejms Gist je bio najefikasniji sa 23 poena, šest skokova i dve asistencije, Dešon Tomas je postigao 17, a Joanis Papapetru 12 poena.

U timu Budućnosti Goga Bitadze je postigao 16 poena, osam skokova i dve asistencije, Noris Kol je upisao 14, a Nemanja Gordić i Erl Klark po deset poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve