"Hipnoza jedne ljubavi" u Torontu

Predstava Zvezdara teatra "Hipnoza jedne ljubavi" gostovaće 13. i 14. aprila u teatru "Izabel Bader" u Torontu.

Kultura

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 04.04.2019.

10:30

Foto: Thinkstock/ilustracija

Predstava je rađena po tekstu i u režiji Dušana Kovačevića. Jedna od tema prisutna u komadu jeste odlazak iz Srbije, početak novog života negde daleko, pa će publika iz Kanade i na taj način moći da se poveže sa ovom bajkovitom pričom o ljubavi, kaže se u saopštenju pozorišta.

U Kanadu putuje ekipa glumaca u sastavu Slobodan Boda Ninković, Anica Dobra, Mina Sovtić, Dragan Petrović Pele, Ivan Mihailović i Jovan Jovanović. Ovo je, kako navode u pozorištu, retka prilika da velika ekipa poput ove putuje na drugi kraj sveta i to podrazumeva da se tamo pravi scenografija.

Ona se posebno izrađuje za ovu predstavu da bi bila prilagođena sceni teatra "Izabel Bader", ali i sasvim nalik onoj na koju je ekipa predstave navikla u domaćem pozorištu. Ulaznice se mogu nabaviti putem sajta "System Entertainment".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: