Đilas iz Amerike napao Srbiju

S. J. M.

27. 03. 2019. u 20:00

Predstavnici vladajuće koalicije o poseti jednog od lidera SzS Vašingtonu

Ђилас из Америке напао Србију

Metju Palmer i Dragan Đilas, Foto SzS

BORAVKOM u Americi u vreme obeležavanja NATO agresije Dragan Đilas izgleda hoće da poruči ko mu je draži. U to vreme svako biva gde mu je mesto: Vučić je bio u Nišu, a Đilas u Vašingtonu - tako je ministar odbrane Aleksandar Vulin reagovao na vest o dvodnevnoj poseti SAD jednog od lidera Saveza za Srbiju.

Vulin je rekao i da mu je žao što Đilas ne koristi priliku da tamo govori istinu o nama, već loše o svojoj zemlji.

Kako su saopštili iz SzS, Đilas se u Vašingtonu sastao sa glavnim direktorom Nacionalnog saveta za bezbednost za Evropu i Rusiju Džonom Eratom, direktorom za evropske poslove Vilijamom Berklijem, zamenikom pomoćnika državnog sekretara Metjuom Palmerom i predstavnicima Senata i Kongresa. On je tokom susreta, kako se navodi, rekao da su demokratski procesi u Srbiji ugroženi, da je neophodan dijalog vlasti i opozicije, da ne postoje uslovi za fer i slobodne izbore i da opozicije pod tim uslovima neće učestvovati na njima. Bilo je reči i o protestima.

Na Đilasove susrete reagovao je i potpredsednik SNS Milenko Jovanov pitanjima - da li je Đilas, osim pljuvanja po sopstvenoj zemlji, sagovornicima pričao kako su mu firme procvetale nakon dolaska na vlast, kako je na račune prebacio 500 miliona evra i kako je putem reklamnog prostora kontrolisao medije u Srbiji?

- Da li se pohvalio svojim političkim partnerima Vukom Jeremićem, čiji je saradnik i finansijer Patrik Ho u SAD osuđen na kaznu zatvora zbog korupcije, i Boškom Obradovićem, koji je predvodnik fašističke pajser brigade, koja provaljuje u državne institucije - kazao je Jovanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (18)

Oni su oni

27.03.2019. 20:09

Zeleo bih da podsetim narod na 24.mart 2017.godine i predizborni skup AV u Areni gde je na godisnjicu bombardovanja kao prijatelj AV-a doveden Gerhard Sreder koji se kezio sa bine nasem narodu kako u Areni tako i uzivo u prenosu. Ima i snimaka na Youtube.

Miteran

28.03.2019. 10:56

@VeKo - Ne lupetaj. Vuk je preko svojih veza u Evropi spasio rušenje beogradskih mostova i totalnog uništenja Srbije.

Огњен

27.03.2019. 21:38

Ђинђић, Тадић, Дачић кофераш, Драшковић,Чанак, Ђелић,Ђилас, Чеда Прашак, Ана Брнабић и колико их је још. . . А тек Вучић звани Јосип Броз . . Каква селекција. . . Све су то Слобини пуленови. . . Какву они поруку шаљу младим нараштајима. . . У најцрњем хорор филму их нема. . . Само нам Бог може помоћи и нико други, а да би дошло до тога морамо се ми мењати. Морамо се упитати зашто Бог допушта овакве владаре! Боље нисмо ни заслужили. Господе помилуј нас грешне.

Skandinavski socijal-demokrata

28.03.2019. 10:55

@Огњен - Srbe spašava samo obnova Kraljevine Srbije po uzoru na parlamentrane kraljeveine u skandinaviji.

DW

27.03.2019. 23:06

Znači Đilas treba da bude Vučićeva zamena? Krajnje je vreme da Vučić kaže odlučno NE Amerima.

Serbinator

27.03.2019. 23:43

Nadam se da će doći dan kada nećemo više morati politički da se osvrćemo za sobom i da konsantno vidimo dosmanlije. Dosta nam je žutog režima i Đilasovih pajtaša.

Serbinator

27.03.2019. 23:44

Mnogo će mu to pomoći. Pa Jeremić redovno lobira u Americi protiv ove vlasti a samim tim i protiv države, pa vidim da ništa nije postigao. Tako neće ni Đilas.

Djordje

28.03.2019. 00:25

Neka ga, nas narod to gleda a Amerikanci ne glasaju u Srbiji. On svoj obraz stalno pokazuje a narod je najbolji sudija.

Vatro Marx

28.03.2019. 16:38

Djilasa treba najstrizije. kazniti, Zalosno. jeda se tako ponasa premab svojoj patriji. Zatoi Srbiji idea tako dobro, Dok se funkcioneritako ponasaju, nije sto ucjenjuju svoju patrijivec i samog sebe ako je sve to tacno.Stidi se Djilasu.