Subota, 06.07.2002.

15:08

UNMIK uhapsio osumnjicene za ubistvo

Izvor: FoNet

Default images

Policija UNMIK u subotu ujutro je uhapsila osmoro osumnjicenih za brutalno ubistvo porodice Hajra u Glogovcu, avgusta prosle godine, izjavio je portparol UNMIK Pol Hamlin. On je podsetio da su tom prilikom "ubijeni Hajra, njegova supruga i troje od njihovo cetvoro dece". Hamlin nije otkrio identitet uhapsenih, ali je precizirao da je troje, od njih osmoro, pripadalo Kosovskom zastitnom korpusu. "Zeleo bih da naglasim da ta hapsenja nisu usmerena protiv Kosovskog zastitnog korpusa, vec protiv pojedinaca umesanih u taj brutalan cin", dodao je Hamlin. Hapsenja su usledila posle istrage pokrenute odmah posle napada na porodicu Hajra 20. avgusta prosle godine, dodao je Hamlin i izrazio uverenje da su sve osobe koje su uhapsene odgovorne za taj napad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: