FCA Srbija na salonu automobila: Jeep, Alfa, FIAT, Abarth, Mopar FOTO

Kompanija Fiat Chrysler Automobili Srbija i ove godine izložila je svoju gamu u dve hale Beogradskog sajma - u hali 1 smešteni su modeli brendova Jeep i Alfa Romeo a u hali 4 eksponati Fiat, Abarth, Fiat Professional i Mopar.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 26.03.2019.

19:30

FCA Srbija na salonu automobila: Jeep, Alfa, FIAT, Abarth, Mopar FOTO
FIAT Tipo (Foto: B92)

Kada je Fiat brend u pitanju novitet na sajmu je Tipo Street u HB verziji. Proizvođač navodi da ova specijalna serija predstavlja "best buy" ponudu (odnos kvaliteta i cene), budući da po ceni automobila iz B segmenta kupac dobija veći i bogato opremljen automobil iz C segmenta.

Zatamnjena zadnja stakla, crne aluminijumske felne, dnevna LED svetla, "touchscreen" multimedijalni uređaj, kožni volan, tempomat itd... samo su deo opreme ovog modela.

Više detalja o ponudi dostupno je na linku.
FIAT 500L Cross N1 (Foto: FCA Srbija)
Kada je reč o popularnom modelu Fiat 500, na sajmu je predstavljena specijalna komercijalna ponuda pod imenom „500 za 200“, koja označava da se u ovom automobilu može uživati za 200 evra mesečno.

Pri tome, kompanija FCA Srbija pokriva troškove registracije vozila, kasko osiguranja, redovnog servisiranja i zameni pneumatika.

Više o samoj akciji možete saznati na zvaničnom sajtu.
Alfa Romeo Stelvio (Foto: B92)
Fiat Professional je već godinama unazad najprodavaniji brend na našem tržištu kada su laka komercijalna vozila u pitanju.

Na ovom sajmu uz već dobro poznate modele Fiorino, Doblo i Ducato, tržištu predstavljeni su i model 500L Cross sa N1 homologacijom.

Ova jedinstvena ponuda namenjena pravnim licima. Sa jedne strane, kupci dobijaju atraktivan i bogato opremljen automobil, a sa druge strane ostvaruju pravo na povrat PDV-a prilikom kupovine i eksploatacije vozila.

N1 verzija dostupna je po ceni od 10.990 evra + PDV za benzinsku, odnosno 11.990 evra + PDV za dizel verziju
Štand Alfe u hali 1 (Foto: B92)
Jeep na sajmu izlaže u hali 1, a uz modele Renegade, Compass i Grand Cherokee, predstavljena je i nova generacija Wranglera, kao i redizajnirani Cherokee.

Za sve one koji i dalje prevashodno uživaju u izuzetnom dizajnu i sportskoj vožnji, tu su brendovi Alfa Romeo i Abarth.

Iz ponude Alfa Romeo brenda izdvajaju se Stelvio Quadrifoglio - prvi SUV koji zajedno sa modelom Giulia predstavlja novu DNK brenda Alfa Romeo.

Deo namenjen Abarthu rezervisan je za modele Pista i Competizione.
Jeep takoðe izlaže u hali 1 (Foto: B92)
Na ovogodišnjem sajmu predstavljen je i brend Mopar.

Posetioci imaju priliku da vide deo bogatog asortimana Mopar dodatne opreme za Jeep.

Takođe, moći će da saznaju sve o mogućnostima ugradnje dodatne opreme kao i sve detalje o servisnim i postprodajnim uslugama koje se mogu dobiti prilikom kupovine modela iz game FCA.
Abarth 595 Competizione (Foto: B92)
Abarth 595 Competizione (Foto: B92)
Abarth 595 Pista (Foto: B92)
Abarth 595 Pista (Foto: B92)
FIAT 500 na sajmu u hali 4 (Foto: B92)
FIAT Professional u hali 4 (Foto: B92)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: