NADAL JE TO REKAO?! E PA UZVRATIĆU MU ISTOM MEROM! Novaku su preneli šta je Španac pričao o njemu... Odmah je reagovao i NIJE MU OSTAO DUŽAN!
Foto: EPA/LUKAS COCH

reakcija

NADAL JE TO REKAO?! E PA UZVRATIĆU MU ISTOM MEROM! Novaku su preneli šta je Španac pričao o njemu... Odmah je reagovao i NIJE MU OSTAO DUŽAN!

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ponovo je pričao o velikom sportskom rivalstvu koje ima sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Novak je još jednom ponovio da su ga Rafa i Rodžer motivisali da bude sve bolji i bolji.

Kada su ga novinari podsetili na jednu Nadalovu izjavu od pre nekoliko godina, kada je rekao da "Novak igra najbolji tenis koji je iko ikada igrao protiv njega", Novak se osvrnuo na komentar španskog tenisera.

"Nadal je to rekao? Uzvratiću uslugu. Najbolji tenis su protiv mene igrali Nadal i Federer. I jedan i drugi. Mislim da je i Stan Vavrinka odigrao nekoliko sjajnih mečeva protiv mene u Grend slem finalima, bio je to takođe neverovatan tenis", rekao je Novak dodavši:

"Zbog svih tih rivalstava bio sam primoran da se još više potrudim i da razumem šta je potrebno da unapredim svoju igru i podignem je na viši nivo. Kada vas neko ispraši na terenu, nije sjajan osećaj, ali vas tera da se posvetite svojoj igri više nego inače. Nije baš kao da pozivam na to da me neko ispraši, ali kada se to dešavalo, više sam se posvećivao svojoj igri", rekao je Đoković.

Podsetimo, Novak trenutno nastupa na Mastersu u Majamiju i u osmini finala igraće protiv Španca Bautista Aguta.

Nije Đoković počeo u Majamiju furizno, ali prolazi dalje, i večeras (20.20) igra s Bautistom. Kvota da će ga savladati sa 2:0 u setovima je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Bautista.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track