Šef iz snova: Radniku za godišnjicu rada poklonio BMW i luksuzan sat

Vernost i višegodišnji predani rad zaista se isplate.

Region

Izvor: Moj Posao

Ponedeljak, 25.03.2019.

11:02

Šef iz snova: Radniku za godišnjicu rada poklonio BMW i luksuzan sat
(Foto: Thinkstock, ilustracija)

To je potvrdio slučaj Ivana Mezge, Međimurca zaposlenog u Austriji, koga je šef za dvadesetogodišnji rad nagradio automobilom marke BMW i skupocenim satom.

Ivan Mezga (48) iz Dekanovca zaposlen je u kompaniji za proizvodnju vina Strablegg-Leitner u Austriji, a nedavno je od strane svog poslodavca nagrađen BMW-om 320d iz 2010. godine i skupocenim ručnim satom, prenosi portal eMedjimurje.hr.

Razlog? Ivan je proslavio okruglih 20 godina rada u kompaniji, a ovu značajnu godišnjicu njegov šef odlučio je da obeleži upečatljivom nagradom.

S obzirom na to da je Ivan pasionirani zaljubljenik u ovu vrstu automobila, poklon ga je oduševio. Posebno je naglasio da je srećan što radi u kompaniji s prekrasnim podrumima evropskih vinograda.

Mi bismo dodali, i s šefom koji ceni svoje radnike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: