"Ne možete tako da se šalite, to su provokacije i pretnje"

Žitelji Dolova su se okupili samoinicijativno i prikupili 250 potpisa u okviru peticije, koju su predali vlasniku lokala koji je nakon toga otkazan Albancima.

Izvor: Tanjug

Petak, 22.03.2019.

20:21

Foto: Screenshot/Facebook

Na taj potez meštana i vlasnika lokala, Albanci su odgovorili da su se samo šalili, ali su i meštani Dolova poručili da se tako ne mogu šaliti i da su im ukazali gostoprimstvo, a da su oni na to odgovorili provokacijama i pretnjama, prenosi beogradski list Alo.

U narednih nekoliko sati se očekuje da se albanski vlasnici pekare Halit i Granit Osmankaj isele iz poslovnog prostora.

Albanski pekari su na društvenim mrežama objavljivali provokativne fotografije sa simbolima velike Albanije, a na nekima se vide kako stoje sa dve puške ispred svoje kuće.

Na predlog tužilaštva, a po nalogu sudije za prethodni postupak Višeg suda u Pančevu, pretresani su stanovi i druge prostorije na više lokacija, ali nisu pronađeni oružje ni drugi predmeti krivičnog dela, rečeno je u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: