Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 22.03.2019.
12:59
Vestionline, svet.rs A

Velika svađa: Puklo prijateljstvo Milana Stankovića i Kije Kockar

Milan Stanković napustio je snimanje "Pinkovih zvezdica", nakon rasprave sa Kijom Kockar, kojoj je u jednom momentu poručio "Nije ti ovo "Zadruga"".

youtube/instagram/milanstankovic
 

Naime, Milanu Stankoviću su zasmetali komentari Kije Kockar, pa ju je obasuo brojnim uvredama, na šta mu ona nije ostala dužna, zbog čega je napustio snimanje. U toku komentarisanja takmičara Kristina je iznosila svoj stav koji se Stankoviću nije nimalo dopao, pa joj je poručio da prestane da glumi zvezdu, na šta mu je ona žestoko odgovorila i prozvala ko je on da joj bilo šta priča.

Nakon toga usledila je žestoka rasprava između njih dvoje, te je Milan ustao iz stolice i otišao sa snimanja.

– Milanu je već neko vreme dosta Kijinog ponašanja. Samo je u jednom trenutku počeo da se primećuje animozitet između njih dvoje, a sve je eskaliralo pre tri dana na snimanju „Pinkovih zvezdica” – navodi izvor koji se našao na snimanju, i objašnjava kako je došlo do sukoba:

– Milanu je smetao stav koji je u tom trenutku Kija iznela i odlučio je da joj više ne ćuti. Jasno joj je poručio da ne može sebi da daje za pravo da se ponaša tako i da ovde nema mesta sujeti. Njih dvoje su se žestoko sukobili i izneli niz uvreda na račun jedno drugog. Milan je u jednom trenutku Kiji besno rekao:

– Nije ti ovo "Zadruga"  – objašnjava naš izvor.

Međutim ni Kockareva nije ostala dužna Stankoviću, pa mu je uzvratila psovkama i prozvala ga da on nema pravo ništa da joj priča, što je dodatno iznerviralo pevača – toliko da je ustao iz svoje stolice i napustio snimanje.

– Milan je toliko bio ljut i besan, da je čak razmišljao da više ne bude deo "Pinkovih zvezdica". Izašao je sa snimanja i poručio produkciji da neće biti deo šoua zbog ovakvog ponašanja. Posebno ga je iznerviralo što je Kockareva toliko glumila zvezdu prema njemu, a on je bio jedan od retkih koji ju je podržao kada je tek krenula sa pevačkom karijerom – navodi izvor blizak pevaču.

Ipak nakon dužeg ubeđivanja produkcija je jedva uspela da vrati Stankovića u stolicu žirija i snimanje je nastavljeno. Iako su Kija i Milan i dalje bili u svađi, oboje su odradili profesionalno posao do kraja, a nakon završetka snimanja svako se okrenuo na svoju stranu.

Ovim povodom Kija je kratko rekla:

– Nemam komentar.

Milan Stanković je potvrdio da je došlo do sukoba.

– U tom trenutku je to bio jedini način da prekinem sa pretvaranjem dečjeg šoua u nešto čemu tu nije mesto. Tu ne sme biti mesta sujeti.

Pre ovoga pevači su bili u i te kako dobrim odnosima, a Milan je prvi od kolega pružio podršku Kiji za učešće u “Pinkovim zvezdicama”, što ih je dodatno spojilo. Nakon toga njih dvoje su se posećivali i na nastupima, a jedno vreme se spekulisalo i da su zajedno.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online