Ovo je majka koja je u Vrnjačkoj Banji ostavila bebu u taksiju (VIDEO)

Novosti online

21. 03. 2019. u 20:04

Sigurnosne kamere zabeležile su snimak žene koja je u četvrtak oko 15.00 časova, ostavila bebu staru samo nekoliko dana u taksiju kojim se iz Trstenika dovezla u Vrnjačku Banju

Ово је мајка која је у Врњачкој Бањи оставила бебу у таксију (ВИДЕО)

Foto: YouTube Printscreen

Sigurnosne kamere zabeležile su snimak žene koja je u četvrtak oko 15.00 časova, ostavila bebu staru samo nekoliko dana u taksiju kojim se iz Trstenika dovezla u Vrnjačku Banju.


Ona je u taksi firme „Belimi“ iz Trstenika ušla sa dvoje dece i korpom, i posle završene vožnje u Vrnjačkoj Banji izašla sa decom iz automobila zamolivši taksistu da joj pričuva korpu dok se ne vrati. Pošto je vreme prolazilo, a žena se nije pojavljivala, taksista je otvorio korpu i u njoj ugledao bebu. Shvativši da se bebina majka neće vratiti, pribrani taksista je bebu odvezao u bolnicu u Vrnjačkoj Banji, odakle je, potom, transportovana u kraljevačku Opštu bolnicu „Studenica“ gde je primljena već u 16 sati.

PROČITAJTE JOŠ: Ovo je beba koju je majka navodno ostavila u taksiju (FOTO)


Nezvanično, žena je rodom iz Smedereva, na privremenom je radu u inostranstvu i majka je čak sedmoro dece.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Si

22.03.2019. 07:00

Srbija je zemlja apsurda. Dok se na jednoj strani roditelji bora za decu koja su im ukradena iz porodilišta,na drugoj strani deca se ostavljaju bez pardona.Užas!