Jović smelo, možemo li zaista do tri boda u Lisabonu?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.03.2019.
00:00
Izvor: Sportske.net

Sigurno da bi mnogi bili zadovoljni da Srbija ostane neporažena u Lisabonu, ali Luka Jović veruje da se može do sva tri boda.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Velike zasluge za remi koji je reprezentacija Srbije večeras ostvarila u duelu sa Nemačkom (1:1) nosi strelac vodećeg gola za "Orlove" Luka Jović.

Mladi napadač Ajntrahta postigao je prvenac u "A" selekciji i to u svom prvom meču koji je počeo od prvog minuta.

Nakon remija u Volfsburgu Jović je u izjavi za "Dojče Vele" rekao da je ekipu poremetio ulazak Marka Rojsa, ali da je remi dobar podstrek pred gostovanje Portugalu.

"U drugom poluvremenu nas je poremetio ulazak Rojsa, on je najbolji igrač Bundeslige i fantastično traži prostor između linija. Ali rezultat je pozitivan za nas. Idemo u Portugal da probamo da uzmemo tri boda", rekao je Jović.

Srbija će na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sledećeg ponedeljka odmeriti snage sa aktuelnim prvakom Evrope i to u Lisabonu.

Pošto nas u junu čeka novo gostovanje, pošteno je reći da bi sve osim poraza bio dobar rezultat za Srbiju, pogotovu ako uzmemo u obzir kadrovske probleme sa kojima se Mladen Krstajić susreo pred martovske utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Thursday, 21.03.2019
15:28

Biće teško ako i ne bude igrao Kvarežma, jer treba zaustaviti Karvalja, Mutinja, Silvu i Guedeša.

avatar
LFC 19-ta
Thursday, 21.03.2019
10:57

Srbija ima dobar napad, mlad. Sredina spora za najjace ekipe, odbrana mlada ali stasace u dobre igrace kao prethodnici. Golman ako ovako bude branio, vrlo dobar. Komentar igre se mora odvojiti od rezultata. Ako bih komentarisao igru morao bih reći da je i ovako podmlađena Njemačka bolja na teenu od Srbije, toliko da su spremni da po 10,15 minuta provode vrijeme sa svih 10 igraca na polovini Srbije. Ako udje neka kontra i oni nemaju dan onda to bude ovako, ali ako njima udje u peti minut, onda drži gaće.

avatar
Mare 2
Thursday, 21.03.2019
08:50

Ne mozemo nazalost u Lisabonu do 3 boda. Previse igraca fali. Nismo mi Brazil pa da imamo toliki igracki kadar. Rukavina mora pod hitno u penziju i lagano trega Gajica integrisati u reprezentaciju. Rodic je dobar fudbaler ali ipak iskreno nije adekvatna zamena za Kolarova. Prebrzo smo se odrekli Ivanovica na desnom beku. Do sada, u poslednjih 20 godina Srbija je imala problem sa napadacima a odbrana je bila odlicna. Plasim se dolazi period gde ce nam odbrana biti slabiji deo tima a da cemo imati napadace. To je razlog vise da nasa reprezentacija pocne vise da igra napadacki fudbal. Potencijala imamo samo nam za to treba dobar selektor. 1) Dmitrovic 2) Gajic 3) Kolarov 4) Veljkovic 5) Milenkovic 6) Matic 7) Sergej 8) Ljajic 9) Jovic 10) Tadic 11) Mitrovic......Igrati ofanzivno za gol vise. Igrajmo muski pa nek puca. Sergeja u toku utakmice transformisati sa zadnjeg veznog na ofanzivnog i obrnuto.

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 21.03.2019
01:52

Pa daj jednom i da kazemo da cemo nekog da dobijemo pa neka izgubimo,a ne uvek idemo na bod ako bude....mi i nas mentalitet.