Scena

Youtube cenzurisao spot Milene Ćeranić zbog scene vješanja

Youtube cenzurisao spot Milene Ćeranić zbog scene vješanja
Foto: Screenshot | Youtube cenzurisao spot Milene Ćeranić zbog scene vješanja

Društvena platforma Youtube odbila je objaviti prvobitnu verziju novog spota Milene Ćaranić za pjesmu "Povredi me".

Kako posljednjih dana najavljuje nešto potpuno drugačije kada govorimo o stilu muzike, atraktivna pjevačica Milena Ćeranić za potrebe novog spota snimila je video u kome je, kako kažu, predstavila sva ženska stanja u ljubavi.

"Željeli smo što vjernije prikazati kako se žena bori sa sobom, u onim stanjima kada na ljubavnom planu ne ide baš sve onako kako bi trebalo. Reditelj spota je došao na ideju da jednom eksplicitnom scenom samoubistva vješanjem završimo spot i cijelu priču koja prati ekranizaciju. Eksplicitna i možda ne tako tipična, ali sa veoma jasnom i jakom porukom", kaže Milena.

Ipak, kada je spot finalno spreman i okačen na društvenu mrežu, stiglo je obavještenje da zbog te eksplicitne scene oni ne žele objaviti video.

"To se sve desilo pred samu premijeru pjesme, pa sam više bila u panici da li će se sve stići realizovati. Dosnimili smo jednu scenu vanredno i finalni spot poslali ponovo", kaže Milena, prenosi "Avaz".

Nema sumnje da je sudbina takva da je ovoj pjesmi put u javnost siguran, jer je uprkos svemu pjevačicin tim brzo odregovao i danas Milena uživa u komentarima koji joj pristižu na račun nove pjesme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije